• Wifarrera

  L’empresa de telecomunicacions ETELECOM ha desplegat diferents accessos WiFi (Wifarrera Residents) per donar accés a Internet als veïns empadronats a diferents espais públics, com el Complex Esportiu del Segrià, la Plaça de l’Amistat i la plaça de Miremont. Aquesta xarxa compleix tots els requeriments tècnics i legals, i ETELECOM és la propietària, titular i explotadora de la xarxa. ETELECOM finança aquest servei mitjançant publicitat. Wifarrera Residents és una connexió diferent i més ràpida que Wifarrera free, accessible ens els mateixos espais per a qualsevol persona.

  Els camps marcats amb Obligatori són obligatoris
 • Dades del sol·licitant


 • Avís legal


  • Aquestes dades no es destinaran a altres finalitats ni tampoc es facilitaran a terceres parts, d'acord amb els principis de dades de caràcter personal que estableix la Llei orgànica de protecció de dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre)
   L'usuari pot exercir el seu dret de rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga la vigent Llei orgànica de protecció de dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre) per mitjà de la mateixa aplicació continguda en el web o sol·licitant-ho personalment al telèfon, adreça postal, fax o adreça de correu electrònic citats al peu de la pàgina.

    

 •